Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2017. augusztus 23., szerda

HLBS - Alapanyagok - Édesnarancs

HLBS - Alapanyagok - Édesnarancs


Az édesnarancsot, más néven Citrus Sinesis-t a citrus nemzetség fajaiba soroljuk, eredetileg Délkelet-Ázsiából származik. Édes, kellemes illatának köszönhetően például a belőle készített illóolaj rendkívül népszerű a parfüm-, a kozmetika- és az élelmiszeriparban. Természetes jótékony hatásai vannak a narancsbőr, bőrproblémák ellen, ízületi, reumatikus panaszok, vizesedés ellen, kihozza a szervezet belső erőforrásait, antiszeptikus, emésztésserkentő. Az édesnarancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos.

A narancs segíthet fertőzések alkalmával, mivel a benne lévő természetes antibiotikus hatású anyagok egyben fájdalomcsillapítók is. Kalcium-, magnézium- és káliumtartalmával immunrendszerünket erősíti.

A narancs elősegíti a kötőszövetek kollagén termelését, erősíti a fogakat, a csontokat, a porcokat és az ízületeket, valamint javítja az érfalak állagát, ezáltal hozzájárul az egészséges vérkeringéshez. Antioxidánsai, a flavonok, a karotinok, az antociánok, és a limonén antioxidánsok, képesek megkötni a szervezetben lévő szabadgyököket.

Bőrápolás szempontjából fontos jellemzői:
bőrregeneráló, - megújító hatás, antioxidáns, megköti a káros szabad gyököket, bőrfiatalító, bőrnyugtató hatás, bőrlágyító hatása, lassítja a bőr öregedését, frissé, üdévé teszi testünket, elősegíti a kötőszövetek kollagén termelését, hozzásegít az egészséges vérkeringéshez, antibiotikus, fertőtlenítő hatás, gyulladáscsökkentő, vírus-, gomba- és baktériumölő hatás.

Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás 


Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Cordyceps
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Fokhagyma
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Huminanyagok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Illóolajok és olajok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Útifűmaghéj
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Vörösszőlőmag 

Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Gyömbér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése