Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2017. július 1., szombat

HLBS - Alapanyagok - Cordyceps

HLBS - Alapanyagok - Cordyceps


Mai, felgyorsult világunkban, amikor inkább mennyiségi, semmint minőségi tápanyagtermelés folyik, ráadásul a műtrágyázásnak köszönhetően alapvetően kimerített termőtalajokban termett táplálékokból előállított élelmiszereket fogyasztunk, szervezetünkben eleve elrendelt, hogy hiányállapotok alakulnak ki, amelyek különböző, akár nagyon komoly betegségekhez  is vezetnek.

Mai táplálékaink tehát már nem tartalmazzák azokat a létfontosságú elemeket (ásványi anyagok, vitaminok stb. formájában), amelyekkel a megfelelő szellemi, fizikai és lelki egészségünk biztosított lenne, így ezeket az anyagokat pótolnunk kell. Mindezek mellett egyéb, egészségkárosító szokásaink (pl.: dohányzás, mozgásszegény életmód) gyorsíthatják egyes nyomelemek kiürülését a szervezetből.

A cordyceps étrend kiegészítőként felhasználva a szervezet számára szükséges mikroelemeket természetes arányban tartalmazza, humin-, és fulvosav komplexek formájában. A készítmény hatóanyaga az egész világon egyedülálló.

HLBS - Life is good with us

Forrás (HLBS) >>> HLBS Termékek, alapanyagok

Lásd még (Wikipédia) >>> Cordyceps

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás 

Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Illóolajok és olajok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése