Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2017. október 1., vasárnap

HLBS - Alapanyagok - Ganoderma

HLBS - Alapanyagok - Ganoderma


A ganoderma emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai egyre közismertebbek, testünk szinte minden területét képes támogatni. Nem csak fizikai elváltozások esetén tud hatni, hanem szellemileg nyugtató hatása is ismert. A ganoderma gyógygomba elősegíti szervezetünk méregtelenítését, képes megerősíteni és megnyugtatni idegrendszerünket, memóriafejlesztő és öregedéslassító hatására is vannak kiváló tapasztalatok. Fogyasztásával csökkenthető a koleszterin és a szabad zsírok mennyisége. Csökkenti továbbá a vércukorszintet és optimalizálja a hasnyálmirigy működését. Jelentős hatása, hogy mérsékli a vérlemezkék felhalmozódását, így akár még a trombózist (vérrögképződést) is segít meggátolni.

A ganoderma optimalizálja a mellékvesekéreg működését, fokozza a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát, ellenállóbbá teszi szervezetünket. Képes lassítani az időskori agyi funkció-csökkenést, valamint már kialakult allergia ellen szedett szerek kellemetlen mellékhatásait. Amennyiben még nem áll fent allergia, úgy képes megelőzni annak kialakulását. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy elősegíti a pihentető alvást, csökkenti a véralvadást, antioxidáns, antibakteriális és antivirális hatással is bír.

Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás

    
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termékek (összes bejegyzés)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok (összes bejegyzés)


Következő (HLBS) bejegyzés >>>  HLBS - Alapanyagok - Taurin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése