Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2017. szeptember 12., kedd

HLBS - Alapanyagok - Chlorella alga por

HLBS - Alapanyagok - Chlorella pyrenoidosa alga por


A chlorella alga por rendkívül hasznos és tápanyagokban gazdag összetevő. Többek között fehérjében, vitaminokban, enzimekben, ásványi anyagokban, növényi rostban, klorofillban és karotinoidokban dús egysejtű növény.

Klorofilltartalma miatt magas B-, C-, E-vitamin, továbbá foszfor, kálium, magnézium, kalcium és további nyomelem forrás (pl. vas, mangán, réz, cink, kobalt). Erősíti az immunrendszert, serkenti a fehér – és vörösvérsejtek termelését is (utóbbi miatt segíti a szervezet jobb oxigén-ellátottságában).
Segíti szervezetünk nehézfémektől való méregtelenítését is, a benne található számtalan jótékony hatóanyag miatt pedig antioxidáns jelleggel is bír.

Fontos tulajdonsága, hogy segít fenntartani a szervezet sav-bázis egyensúlyát, valamint például a stresszel szembeni ellenállást is elősegíti, idegrendszerre való pozitív hatása is ismert.

Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás


Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termékek (összes bejegyzés)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok (összes bejegyzés)

Következő (HLBS) bejegyzés >>>  HLBS - Alapanyagok - Almapektin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése